SÄLJ DIN BIL

UPPGIFTER OM BILEN
 
 
SE
 

 

Frågor och svar

Köper ni in alla bilar?

Vi köper din bil oavsett märke eller modell. Däremot jobbar vi främst med bilar som max är 10 år gamla och gått mindre än 12 000 mil.

Löser ni lånet på min bil?

Ja, vi löser eventuella lån på din bil samt att vi betalar ut resterande belopp direkt till ditt konto. Pengarna ser du redan samma dag.

Löser ni min företagsleasing?

Ja, vi löser din leasing av din tjänstebil. Olika banker har olika villkor för lösen av din bil i förtid. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Löser ni min privatleasing?

Ja, om du har en Honda. Tänk på att det kan tillkomma avgifter när du löser din privatleasing i förtid. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Hanna, Stockholm

Sålde Skoda Octavia

"Jag valde att ta kontakt med Fordonsbolaget när jag gick i tankarna att byta bil. Jag åkte dit, vi kom överens om ett bra pris för min bil och för den jag skulle köpa. Jag är väldigt nöjd med min nya bil och jag kan starkt rekommendera att åka eller ringa till Fordonsbolaget om ni är sugna på att köpa ny bil."

Simon, Sollentuna

Sålde BMW M2

“Jag valde att sälja min bil till Fordonsbolaget för att jag vet att det är ett seriös företag som köper och säljer väldigt mycket bil. Det smidigaste av allt var att jag bara åkte in till deras anläggning där vi kom fram till ett vettigt pris där båda blev nöjda. Jag kan starkt rekommendera att sälja er bil till Fordonsbolaget, för att dem är väldigt seriösa och lätta att ha och göra med”

David, Gävle

Sålde Volvo XC40 & Dodge RAM 1500 online

“Jag har precis sålt min pickup till Fordonsbolaget. En RAM 1500 från 2019. Det är en bil som normalt sätt är ganska svårsåld privat, men jag tog direktkontakt med Gustaf på inköp och fick ett riktigt bra pris direkt. Det gjorde att vi skrev avtal redan samma dag och dagen efter hade jag pengarna på kontot. Dem kom och hämtade bilen hemma hos mig, vilket gjorde det supersmidigt. Det var så smidigt att vi valde att göra affär på vår andra bil också. En Volvo från 2019, så den kommer dem och hämtar imorgon. Tack så mycket för att ni gör det så enkelt att byta bil."

Ska du sälja din bil? 

Vi köper din bil!

Går du i tankarna om att köpa en ny bil och vet inte va du ska göra av den nuvarande bilen? Många väljer att annonsera den via sociala medier, Blocket eller tidningen men det kan ofta vara en tidskrävande och långsam process. Oroa dig inte, vi på Fordonsbolaget köper gärna din bil! Fyll i uppgifterna i uppgifterna, dvs regnummer och miltal, om bilen i vårt formulär här på sidan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering! 

Sälj bilen online

För dig som inte har möjlighet att besöka oss så kan du sköta processen online. Genom att fylla i formuläret här bredvid ger vi en kostnadsfri värdering av din bil baserat på årtal, miltal och slitage. När du säljer din bil till oss på Fordonsbolaget så kan du känna dig trygg med att vi ordnar en enkel och smidig process, där vi underlättar hela säljprocessen. När du ska sälja din bil privat kan det ibland dröja innan du hittar en köpare och ofta blir det en segdragen förhandling om priset. Men när du säljer din bil till oss på Fordonsbolaget så kan du tryggt veta att du har pengarna på bankkontot innan överlämning av bilen. Dessutom ansvarar vi för det administrativa kring ägarbyte, avanmälan och löser eventuella lån.


Pssst… Du vet väl om att du även kan använda din nuvarande bil som inbyte när du köper en ny bil hos oss! Välkommen in till vår bilhall för att veta mer om hur du kan sälja din bil till oss - eller kontakta oss på 08 322 900!

custom loader image