null

Köpa bil online

De begagnade bilarna finns i flera olika modeller från välkända märken såsom Tesla, Porsche, Volvo, Mercedes-Benz, med flera. Vi erbjuder även exklusiva bilar från bland annat Ferrari och Lamborghini. Utbudet när du vill köpa bil online varierar och beror på vad vi har fått in - men en sak kan vi garantera och det är att vi alltid har många bilar till salu så att du ska kunna hitta något som passar dig och dina ändamål. Vi brukar nästan alltid ha över 200 bilar i lager att köpa, så om du letar efter en bil till salu har du hittat rätt!
När du ska köpa bil hos oss kan du enkelt filtrera i vårt utbud för att få fram de bilarna som är intressanta för dig. Du kan filtrera på pris, miltal, årsmodell, färg, växellåda med mera. Utöver filterna erbjuder vi en sökfunktion där du bland annat kan söka på bilmärke, modell, motor och till och med utrustning. Vi på Fordonsbolaget gör det enkelt för dig att köpa bil online och på denna sida hittar du våra bilar till salu.

Så här går det till

  • Leta reda på den bilen du är intresserad av att köpa
  • Välj dina tillval till bilen, vinterhjul, utökad garanti eller dragkrok exempelvis.
  • Välj enkelt hur du vill finansiera din bil, kontant företagsleasing eller avbetalning.
  • Fyll i dina uppgifter och vips! Du har nu beställt din nya bil.
  • Betalningslänkar och kontrakt skickas till din mailadress och bilen levereras efter 72 timmar till önskad leveransadress.

Vad tycker våra kunder?

Rekommendationer

Genom Reco kan du läsa om andras upplevelser hos oss innan ditt köp.

Hej Oscar är väldigt trevligt och tacksam.

Hiwa R
Säljare : Oscar Eisele Läs samtliga rekommendationer från Reco

Kunnig, intresserad och relevant. Fick utmärkt information om bilarna jag var intresserad av och såg till att bilaffären kändes trygg och genomtänkt.

Milan D
Säljare : Oscar Eisele Läs samtliga rekommendationer från Reco

Trevligt och proffsigt bemötande. Säljare som håller det vi kommit överens om. Även om det trasslade lite, så löste Oscar det på bästa sätt 👍. Tillmötesgående om jag undrade något i efterhand. Kommer att rekommendera honom til mina vänner och bekanta. Väldigt nöjd med mitt bilköp 🤩. // Annica Dahle’n

Annica D
Säljare : Oscar Eisele Läs samtliga rekommendationer från Reco

Väldigt proffsigt och tillmötesgående. Gjorde/gör sitt yttersta för att jag (kund) ska vara nöjd och det har Simon verkligen lyckats med.

Daniel J
Säljare : Simon Kalayci Läs samtliga rekommendationer från Reco
reco-avatar

Det var ett fantastisk bemötande av företaget. Jag förväntade mig att de skulle vara mindre uppmärksamma men de var väldigt trevliga och välkomnade. Jag köpte en bil och skulle rekommendera till alla som jag känner att köpa bil bara hos (Fordonsbolaget) Tackar så mycket för allt hjälpen som jag fick från dig bästa Oscar 🥰🌺

Elena S
Säljare : Oscar Eisele Läs samtliga rekommendationer från Reco

Referenser

Maria, Äspered

Köpte Tesla Model S & Tesla Model 3 online

“Jag skulle vilja slå ett slag för Distanspaketet som Fordonsbolaget erbjuder. Dem är proffsiga och väldigt hjälpsamma genom hela köpprocessen. Jag bor på andra sidan Sverige så det här var ett väldigt smidigt sätt för mig att få bilen jag ville ha. Jag kände mig trygg hela vägen och jag måste säga att köpa bil online, det blir inte sista gången jag gör det.”

Staffan, Kristinehamn

Köpte Ferrari F12 Berlinetta online

“Jag köpte den här bilen på distans av Fordonsbolaget. Transport hit ingick tydligen. Det visste jag inte faktiskt, så det var perfekt! Det har gått väldigt smidigt. Jag tycker att det här är det bästa mottagandet jag fått när det gäller en bilaffär. Så det är jag jätteglad över!”

Sofie, Löttorp

Köpte Honda CR-V online

“Jag köpte nyligen min Honda CR-V hos Fordonsbolaget och deras distanspaket. Det kändes bra att kunna sitta hemma i lugn och ro och ställa de frågor jag hade angående bilen. Det bästa utav allt var att bilen levererades ända hem till dörren.”

VILLKOR

FÖRMÅNLIG RÄNTA

Alla leveranser till distanskunder är med förmånlig ränta – alltid!
Räntan är rörlig och kan komma att ändras av banken.

KOSTNADSFRI LEVERANS

Kostnadsfri leverans i hela Sverige, samt fri returrätt och frakt. Inga onödiga avgifter!

1 ÅRS GARANTI

Vi levererar våra bilar med ett års garanti, oavsett märke eller prisklass. Gäller ej bilar under 50 000 kr.

PENGARNA TILLBAKA GARANTI

Vi erbjuder Pengarna-Tillbaka-Garanti inom 2 veckor eller max 30 mil körda på alla objekt sålda med distanspaketet.
Förutsätter att bilen är i samma skick som vid leverans.

custom loader image