null

Köpa bil online

De begagnade bilarna finns i flera olika modeller från välkända märken såsom Tesla, Porsche, Mercedes-Benz, med flera. Vi erbjuder även exklusiva bilar från bland annat Ferrari och Lamborghini. Utbudet när du vill köpa bil online varierar och beror på vad vi har fått in - men en sak kan vi garantera och det är att vi alltid har många begagnade bilar till salu så att du ska kunna hitta något som passar dig och dina ändamål. Vi brukar nästan alltid ha över 200 bilar i lager att köpa, så om du letar efter en bil till salu har du hittat rätt!
När du ska köpa bil online hos oss kan du enkelt filtrera i vårt utbud för att få fram de bilarna som är intressanta för dig. Du kan filtrera på pris, miltal, årsmodell, färg, växellåda med mera. Utöver filterna erbjuder vi en sökfunktion där du bland annat kan söka på bilmärke, modell, motor och till och med utrustning. Vi på Fordonsbolaget gör det enkelt för dig att köpa bil online.

Så här går det till

  • Leta reda på den bilen du är intresserad av att köpa
  • Välj dina tillval till bilen, vinterhjul, utökad garanti eller dragkrok exempelvis.
  • Välj enkelt hur du vill finansiera din bil, kontant företagsleasing eller avbetalning.
  • Fyll i dina uppgifter och vips! Du har nu beställt din nya bil.
  • Betalningslänkar och kontrakt skickas till din mailadress och bilen levereras efter 72 timmar till önskad leveransadress.

Vad tycker våra kunder?

Rekommendationer

Genom Reco kan du läsa om andras upplevelser hos oss innan ditt köp.

Super trevlig personal och fint bemötande

Sjukt proffsig, snabb och trevlig

reco badge
Nicklas N
Säljare: Rosina Iskander Läs samtliga rekommendationer från Reco

Allt fungerade enkelt från första telefonsamtalet till att jag rullade ut med min Macan från Fordonsbolagets bilhall. Kontaktperson hos Fordonsbolaget var Simon som alltid var tillgänglig. Gav snabba och bra svar på mina frågor. Nöjd!

Detta var min smidigaste bilaffär jag har upplevt. Jag fick vad jag önskade för bilen. Betalning i tid!! Tack Rosina för en bra bilaffär. Jag REKOMMENDERAR verkligen att kontakta Fordonsbolaget när du tänkt sälja/köpa din bil!!

reco badge
Jens Peter B
Säljare: Rosina Iskander Läs samtliga rekommendationer från Reco

Simon Kalayci bemötte mig på ett professionellt och effektivt sätt när jag köpte min bil. Jag hade förväntningar på att han skulle vara hjälpsam och lösa eventuella problem smidigt, och han levde definitivt upp till dem. Min upplevelse med honom var positiv och problemfri. Han var snabb att agera och löste alla frågor utan några konstigheter. Jag köpte en bil och han gjorde processen smidig och enkel.

reco badge
Michel B
Säljare: Simon Kalayci Läs samtliga rekommendationer från Reco

Referenser

Maria, Äspered

Köpte Tesla Model S & Tesla Model 3 online

“Jag skulle vilja slå ett slag för Distanspaketet som Fordonsbolaget erbjuder. Dem är proffsiga och väldigt hjälpsamma genom hela köpprocessen. Jag bor på andra sidan Sverige så det här var ett väldigt smidigt sätt för mig att få bilen jag ville ha. Jag kände mig trygg hela vägen och jag måste säga att köpa bil online, det blir inte sista gången jag gör det.”

Staffan, Kristinehamn

Köpte Ferrari F12 Berlinetta online

“Jag köpte den här bilen på distans av Fordonsbolaget. Transport hit ingick tydligen. Det visste jag inte faktiskt, så det var perfekt! Det har gått väldigt smidigt. Jag tycker att det här är det bästa mottagandet jag fått när det gäller en bilaffär. Så det är jag jätteglad över!”

Sofie, Löttorp

Köpte Honda CR-V online

“Jag köpte nyligen min Honda CR-V hos Fordonsbolaget och deras distanspaket. Det kändes bra att kunna sitta hemma i lugn och ro och ställa de frågor jag hade angående bilen. Det bästa utav allt var att bilen levererades ända hem till dörren.”

VILLKOR

FÖRMÅNLIG RÄNTA

Alla leveranser till distanskunder är med förmånlig ränta – alltid!
Räntan är rörlig och kan komma att ändras av banken.

KOSTNADSFRI LEVERANS

Kostnadsfri leverans i hela Sverige, samt fri returrätt och frakt. Inga onödiga avgifter!

1 ÅRS GARANTI

Vi levererar våra bilar med ett års garanti, oavsett märke eller prisklass. Gäller ej bilar under 50 000 kr.

PENGARNA TILLBAKA GARANTI

Vi erbjuder Pengarna-Tillbaka-Garanti inom 2 veckor eller max 30 mil körda på alla objekt sålda med distanspaketet.
Förutsätter att bilen är i samma skick som vid leverans.