null

Köpa bil online

De begagnade bilarna finns i flera olika modeller från välkända märken såsom Tesla, Porsche, Volvo, Mercedes-Benz, med flera. Vi erbjuder även exklusiva bilar från bland annat Ferrari och Lamborghini. Utbudet när du vill köpa bil online varierar och beror på vad vi har fått in - men en sak kan vi garantera och det är att vi alltid har många bilar till salu så att du ska kunna hitta något som passar dig och dina ändamål. Vi brukar nästan alltid ha över 200 bilar i lager att köpa, så om du letar efter en bil till salu har du hittat rätt!
När du ska köpa bil hos oss kan du enkelt filtrera i vårt utbud för att få fram de bilarna som är intressanta för dig. Du kan filtrera på pris, miltal, årsmodell, färg, växellåda med mera. Utöver filterna erbjuder vi en sökfunktion där du bland annat kan söka på bilmärke, modell, motor och till och med utrustning. Vi på Fordonsbolaget gör det enkelt för dig att köpa bil online och på denna sida hittar du våra bilar till salu.

Så här går det till

  • Leta reda på den bilen du är intresserad av att köpa
  • Välj dina tillval till bilen, vinterhjul, utökad garanti eller dragkrok exempelvis.
  • Välj enkelt hur du vill finansiera din bil, kontant företagsleasing eller avbetalning.
  • Fyll i dina uppgifter och vips! Du har nu beställt din nya bil.
  • Betalningslänkar och kontrakt skickas till din mailadress och bilen levereras efter 72 timmar till önskad leveransadress.

Vad tycker våra kunder?

Rekommendationer

Genom Reco kan du läsa om andras upplevelser hos oss innan ditt köp.

Köpte en Bentley Continental. Asif uppträdde professionellt och ärligt och även generöst igenom hela processen! Jag fick den information jag efterfrågade och t o m lite mer service från företaget än jag förväntade mig. Har tidigare alltid köpt bil privat, men efter detta kan jag tänka mig köpa fler bilar från bilhandlare. Asif är verkligen en god representant för Fordonsbolaget!

4:de bilen som köps/säljs via Frdonsbolaget. Alltid grym service och ett väldigt bra bemötande.

Daniel R
Säljare : Asif Ahmad Läs samtliga rekommendationer från Reco

Köpte en begagnad v90 CC. Jag upptäckte några saker som inte hade uppmärksammats under köpet och detta tog Asif hand om direkt. Allt har blivit löst utan problem. Otroligt bra kundbemötande och service. Rekommenderar verkligen Fordonsbolaget.

Sebastian L
Säljare : Asif Ahmad Läs samtliga rekommendationer från Reco

Helt korrekt och med raka svar, ett enkelt sätt att göra affär

Diana Carina F
Säljare : Asif Ahmad Läs samtliga rekommendationer från Reco

Asif was very professional and helpfull My only comment is that the delivery service was unorganized and took longer than expected-however this is not Asif’s responsibility.

Referenser

Maria, Äspered

Köpte Tesla Model S & Tesla Model 3 online

“Jag skulle vilja slå ett slag för Distanspaketet som Fordonsbolaget erbjuder. Dem är proffsiga och väldigt hjälpsamma genom hela köpprocessen. Jag bor på andra sidan Sverige så det här var ett väldigt smidigt sätt för mig att få bilen jag ville ha. Jag kände mig trygg hela vägen och jag måste säga att köpa bil online, det blir inte sista gången jag gör det.”

Staffan, Kristinehamn

Köpte Ferrari F12 Berlinetta online

“Jag köpte den här bilen på distans av Fordonsbolaget. Transport hit ingick tydligen. Det visste jag inte faktiskt, så det var perfekt! Det har gått väldigt smidigt. Jag tycker att det här är det bästa mottagandet jag fått när det gäller en bilaffär. Så det är jag jätteglad över!”

Sofie, Löttorp

Köpte Honda CR-V online

“Jag köpte nyligen min Honda CR-V hos Fordonsbolaget och deras distanspaket. Det kändes bra att kunna sitta hemma i lugn och ro och ställa de frågor jag hade angående bilen. Det bästa utav allt var att bilen levererades ända hem till dörren.”

VILLKOR

FÖRMÅNLIG RÄNTA

Alla leveranser till distanskunder är med förmånlig ränta – alltid!
Räntan är rörlig och kan komma att ändras av banken.

KOSTNADSFRI LEVERANS

Kostnadsfri leverans i hela Sverige, samt fri returrätt och frakt. Inga onödiga avgifter!

1 ÅRS GARANTI

Vi levererar våra bilar med ett års garanti, oavsett märke eller prisklass. Gäller ej bilar under 50 000 kr.

PENGARNA TILLBAKA GARANTI

Vi erbjuder Pengarna-Tillbaka-Garanti inom 2 veckor eller max 30 mil körda på alla objekt sålda med distanspaketet.
Förutsätter att bilen är i samma skick som vid leverans.

custom loader image