Välkommen till

FORDONSBOLAGET

Kevin och DannyKevin och Danny
Vi på Fordonsbolaget säljer nya Hondabilar och begagnade premiumbilar under ett och samma tak. Hos oss hittar du en kunnig verkstad som utför service och reparationer på alla bilar och modeller. Utöver det har vi vårt säljteam som konstant kämpar för att kunden ska känna att dem gjort en bra affär. Att investera i ett nytt fordon klassas som en stor händelse för de flesta människor. Så stort att de flesta enbart upplever bostadsköp som en större och viktigare affär. Efter flera år i branschen och åtskilliga tusen bilar sålda kan du känna dig trygg när du köper, säljer eller reparerar din bil hos oss. Vi jobbar dagligen med att våra kunder ska få den absolut bästa upplevelsen hos. Vi växer konstant och har sedan starten 2012 blivit över 20 duktiga och drivna medarbetare. Följ med oss på vår resa!
BEGAGNADE PREMIUMBILAR

Vi erbjuder ett brett utbud av begagnade premiumbilar från många välkända biltillverkare.

NYA HONDA

Hos oss kan du provköra Hondabilar, köpa din nya Hondabil och serva den under samma tak.

DISTANSPAKETET

Med unika villkor är vi först i Sverige att erbjuda våra kunder fri hemleverans och två veckors returrätt vid köp av bil via vårt Distanspaket.

VERKSTAD

Hos oss hittar du vår auktoriserade Hondaverkstad som även utför arbeten på alla andra bilmärken.


VÅR HISTORIA

 • 2012

  Starten

  2012 startade Kevin Aslan och Danny Attar verksamheten på Stockholmsvägen. Målet var att driva en verksamhet som var modernare och mer digital än den traditionella bilhandeln. Med stark tillväxt skickligt entreprenörskap och en glödande drivkraft kunde man 2014 anställa sin första medarbetare. Det var nu dags att expandera.

 • 2015

  Honda

  Efter tre starka år i branschen började man leta efter möjligheten att utöka verksamheten och man inledde samtal med dåvarande ägaren av Honda City. Redan samma år köpte Fordonsbolaget upp den nästan 10 gånger så stora organisationen och började bygga den struktur och organisation som behövdes för att kunna expandera i samma takt som innan. Fordonsbolaget blir där med nordens största Hondavaruhus. Första året efter förvärvet nästan tredubblades omsättningen och man gjorde siffror som aldrig setts i bolaget innan.

 • 2017

  Modernisering

  Under 2017 inleddes ett intensivt arbete för att bygga nya IT strukturer. Med 27 anställda i bolaget och fem på IT-avdelningen med fyra i Indien en i Montenegro kunde man göra stora framsteg under kort tid. 2017 lanserades distanspaketet där kunden erbjuds möjlighet att köpa sin bil online och få den hemlevererad med 14 dagars öppet köp. Utöver dem stora satsningar på IT så fortsatte bolaget att växa med en ökad försäljning av nya och begagnade bilar. Bolaget omsätter rekordsiffror närmare en halv miljard. Planerna på att växa ytterligare tar fart.

custom loader image