Sälj din bil på under 24h

Från att du skickar in din bil för värdering till att du har pengarna på kontot tar det oftast mindre än 24h.

Fri upphämtning i hela Sverige

När du säljer din bil till oss på Fordonsbolaget hämtar vi den hemma hos dig, kostnadsfritt och inom 72h.

Pengarna på kontot idag

Pengarna på kontot samma dag När du säljer din bil till oss på Fordonsbolaget. Vi kan betala ut pengarna samma sekund som du lämnar över bilen, oavsett vilken bank du har.

Vi köper din premiumbil

Vi på Fordonsbolaget jobbar främst med premium och sportbilar. Vi köper gärna in din bil och betalar ut pengarna direkt till ditt konto samma dag. Ferrari, Porsche, Lamborghini eller Audi R8 är eftertraktade och något vi ständigt köper in.

Sälj din bil online hos fordonsbolaget

Frågor och svar

Kevin, Sundsvall

Audi RS4

"Kevin från Sundsvall, jag sålde min bil till Fordonsbolaget. Köpte även en ny bil där och använde tjänsten distanspaketet. Jag fick min nya bil levererad och Fordonsbolaget tog med den gamla bilen hem. Det funkade klockrent och jag fick bra kontakt med en av säljarna"

Lars, Höganäs

Porsche 911

"Jag sålde min bil till fordonsbolaget, en 911 targa. Vi kom överens om ett pris och jag fick in pengarna på mitt konto. Ett par dagar senare kom det en bil och hämtade den. Funkade superbra, smidigt och dem var bra att ha och göra med på alla vis."

Staffan, Kristinehamn

Ferrari F12 berlinetta

"Mitt namn är Staffan Grahn, biltok. Jag kom i kontakt med dem första gången genom en annons på en bil som jag ville ha, en Ferrari F12. Det viktigaste för mig är bra mottagande, att det går smidigt och snabbt, att det funkar bra och bra kommunikation. Den här processen med den här bilen gick alldeles klanderfritt, jag hade pengarna på kontot på efter tre timmar. Bra folk att ha att göra med"

Rekommendationer

Genom Reco kan du läsa om andras upplevelser hos oss innan ditt köp.
4.81 / 5 baserat på 1027 omdömen

Senast köpta bilar

vehicle image

BMW 340 i xDrive GT /Innovation/Navi/Pano/Drag/326HK/SE SPEC

Köp online
vehicle image

Porsche Cayman S PDK 325HK / PDC / Chrono / PASM / Sv-Såld

Köp online

Ska du sälja din bil i Malmö?

Vi köper din bil!

Går du i tankarna om att köpa en ny bil och vet inte va du ska göra av den nuvarande bilen? Många väljer att annonsera den via sociala medier, Blocket eller tidningen men det kan ofta vara en tidskrävande och långsam process. Oroa dig inte, vi på Fordonsbolaget köper gärna din bil i Malmö! Fyll i uppgifterna i uppgifterna, dvs regnummer och miltal, om bilen i vårt formulär här på sidan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering!

Sälj bilen online

För dig som inte har möjlighet att besöka oss så kan du sköta processen enkelt online. Genom att fylla i formuläret här bredvid ger vi en kostnadsfri värdering av din bil baserat på årtal, miltal och slitage. När du säljer din bil till oss på Fordonsbolaget så kan du känna dig trygg med att vi ordnar en enkel och smidig process, där vi underlättar hela säljprocessen. När du ska sälja din bil privat kan det ibland dröja innan du hittar en köpare och ofta blir det en segdragen förhandling om priset. Men när du säljer din bil till oss på Fordonsbolaget så kan du tryggt veta att du har pengarna på bankkontot innan överlämning av bilen. Dessutom ansvarar vi för det administrativa kring ägarbyte, avanmälan och löser eventuella lån.

Pssst… Du vet väl om att du även kan använda din nuvarande bil som inbyte när du köper en ny bil hos oss! Välkommen in till vår bilhall för att veta mer om hur du kan sälja din bil till oss - eller kontakta oss på 08 322 900!

SÄLJ DIN BIL
UPPGIFTER OM BILEN
mil