Här hittar du svar på vanlig frågor

När du köper en bil av oss kan du alltid känna dig trygg när du åker här ifrån. Vid alla bilköp hos oss ingår det två veckors helförsäkring även kallad TryggaMil. Försäkringen täcker skador på din bil vid en eventuell olycka och ersätter dig med bilens marknadsvärde plus 25% vid köp av annan bil hos utvalda handlare. Med andra ord, kan du köra ut från bilhandlaren med en bil som är värd mer än din gamla. Dessutom ingår lägre självrisk på allt som vagnskadegarantin täcker, 3 000 kr lägre självrisk, maskinfösäkring till 15 000 mil eller 8 år och hyrbil när din bil är på lagning. På utvalda bilar erbjuder vi även en Folksam Körklar som är en prova på-försäkring under 6 månader. Där erbjuds helförsäkring för endast 1900 med förmånlig maskin- och elektronikförsäkring upp till 8 år och 15 000 mil.
Du har bara öppet köp ifall bilhandlaren erbjuder öppet köp. I t.ex vårt distanspaket har du öppet köp de två första veckorna, förutsatt att du inte kört fordonet längre än 30 mil.
När du köper bil från en bilhandlare behöver du inte tänka på att få med rätt dokumentation. Det är vårt ansvar som återförsäljare att se till att all dokumentation bifogas.
Du har alltid möjlighet att besöka oss i vår lokal i Upplands Väsby för upphämtning av din köpta bil, annars erbjuder vi kostnadsfri hemleverans genom vårt distanspaket.
Distanspaketet skapades för att göra det så enkelt som möjligt för dig som redan har bestämt dig för en av våra drömbilar i lager. Med vår smarta betalningslösning kan du signera ditt avtal inom loppet av minuter via din telefon, och få bilen levererad till din verksamhet eller hemadress inom ca 3 arbetsdagar. Vi lämnar 14 dagars öppetköp och erbjuder alltid förmånlig ränta för dig som väljer att använda dig av vårt distanspaket.
När du köper en bil av oss ingår det alltid en uppsättning däck och vi erbjuder förmånliga priser för dig som önskar köpa till en  extra uppsättning. Alla vår bilar levereras nyrekondade, testade och genomgångna av en tekniker. Önskar man köpa till garanti så hjälper vi till med det med.
När det gäller garantier samarbetar Fordonsbolaget med AB Svensk Bilgaranti och Autoconcept Insurance AB. Våra samarbetspartners är noga utvalda för att kunna erbjuda dig som kund maximal trygghet. AB Svensk Bilgaranti är det ledande företaget inom bilgarantier i Norden och Autoconcept Insurance AB grundades 2002. Via Fordonsbolagets garantipartners kan du som kund köpa till Sveriges tryggaste garantier från 6 – 24 månader till förmånliga priser.
När du köper bil av oss har du alltid möjlighet att anmäla ärendet till Allmänna Reklamationsnämnden, ARN, som prövar fallet. Även om ARN:s utfall inte är juridiskt bindande så förhåller vi oss alltid till deras rekommendationer.
Hos oss kan du smidigt finansiera ditt bilköp via flera storbanker som vi samarbetar med. Du får ett kreditbesked inom 5 minuter. När finansieringen är godkänd och kontantinsatsen på minst 20% är lagd kan köpet slutföras och bilen skrivs över på dig. Där efter skickar banken ut en månadsfaktura på finansieringen av din bil. Du kan när som helst betala av lånet utan extra kostnad.

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Fyll i din mailadress och få våra spännande nyheter