Sälj din bil på under 24h

Från att du skickar in din bil för värdering till att du har pengarna på kontot tar det oftast mindre än 24h.

Fri upphämtning i hela Sverige

När du säljer din bil till oss på Fordonsbolaget hämtar vi den hemma hos dig, kostnadsfritt och inom 72h.

Pengarna på kontot idag

Pengarna på kontot samma dag när du säljer din bil till oss på Fordonsbolaget. Vi kan betala ut pengarna samma sekund som du lämnar över bilen, oavsett vilken bank du har.

Vi köper din transportbil

Vi på Fordonsbolaget jobbar med transportbilar. Vi köper gärna in din bil och betalar ut pengarna direkt till ditt konto samma dag. Dodge Ram, Volkswagen Transporter och Ford Raptor är eftertraktade och något vi ständigt köper in.

Frågor och svar

Hanna, Stockholm

Sålde Skoda Octavia

"Jag valde att ta kontakt med Fordonsbolaget när jag gick i tankarna att byta bil. Jag åkte dit, vi kom överens om ett bra pris för min bil och för den jag skulle köpa. Jag är väldigt nöjd med min nya bil och jag kan starkt rekommendera att åka eller ringa till Fordonsbolaget om ni är sugna på att köpa ny bil."

Staffan, Kristinehamn

Sålde Ferrari F12 Berlinetta

"Mitt namn är Staffan Grahn, biltok. Jag kom i kontakt med dem första gången genom en annons på en bil som jag ville ha, en Ferrari F12. Det viktigaste för mig är bra mottagande, att det går smidigt och snabbt, att det funkar bra och bra kommunikation. Den här processen med den här bilen gick alldeles klanderfritt, jag hade pengarna på kontot på efter tre timmar. Bra folk att ha att göra med"

Simon, Sollentuna

Sålde BMW M2

“Jag valde att sälja min bil till Fordonsbolaget för att jag vet att det är ett seriös företag som köper och säljer väldigt mycket bil. Det smidigaste av allt var att jag bara åkte in till deras anläggning där vi kom fram till ett vettigt pris där båda blev nöjda. Jag kan starkt rekommendera att sälja er bil till Fordonsbolaget, för att dem är väldigt seriösa och lätta att ha och göra med”

Rekommendationer

Genom Reco kan du läsa om andras upplevelser hos oss innan ditt köp.
4.82 / 5 baserat på 921 omdömen

Senast köpta bilar

vehicle image

Porsche Taycan 4S Performance 571HK / Nordic / 360 / ACC

Köp online
vehicle image

Volvo XC90 B5 235HK / R-Design / B&W / 7-Sits / Drag / Luft

Köp online
vehicle image

Dodge Challenger SRT 6.4L 492HK V8 Taklucka / Navi

Köp online

Ska du sälja din transportbil?

Går du i tankarna om att köpa en ny bil och vet inte vad du ska göra av den nuvarande bilen? Många väljer att annonsera den via sociala medier, Blocket eller tidningen men det kan ofta vara en tidskrävande och långsam process. Oroa dig inte, vi på Fordonsbolaget köper gärna din transportbil! Kontakta oss på 08 322 900 eller fyll i uppgifterna i formuläret, dvs regnummer och miltal, om bilen i vårt formulär här på sidan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering!

Sälj bilen online

För dig som inte har möjlighet att besöka oss så kan du sköta processen enkelt online. Genom att fylla i formuläret här bredvid ger vi en kostnadsfri värdering av din bil baserat på årtal, miltal och slitage. När du säljer din bil till oss på Fordonsbolaget så kan du känna dig trygg med att vi ordnar en enkel och smidig process, där vi underlättar hela säljprocessen. När du ska sälja din transportbil kan det ibland dröja innan du hittar en köpare och ofta blir det en segdragen förhandling om priset. Men när du säljer din bil till oss på Fordonsbolaget så kan du tryggt veta att du har pengarna på bankkontot innan överlämning av bilen. Dessutom ansvarar vi för det administrativa kring ägarbyte, avanmälan och löser eventuella lån eller leasing.

Pssst… Du vet väl om att du även kan använda din nuvarande bil som inbyte när du köper en ny bil hos oss! Välkommen in till vår bilhall för att veta mer om hur du kan sälja din bil till oss - eller kontakta oss på 08 322 900!

SÄLJ DIN BIL
UPPGIFTER OM BILEN
mil