Sälj din bil – Hur går det till?

 

Det absolut enklaste sättet att sälja sin bil på är via vår hemsida. Vi har byggt ett användarvänligt formulär där du knappar in dina uppgifter som sedan skickas raka vägen till våra värderingsmän. Alla våra värderingar sker manuellt och vi tar enbart emot din förfrågan genom formuläret . Vanligtvis blir du kontaktad inom någon timme, men vid hög belastning kan det ibland ta lite längre innan vi har möjlighet att återkoppla med dig. Har du frågor eller funderar är du alltid välkommen att kontakta vår inköpsavdelning på telefon.

Vårt system är byggt för att förenkla tillvaron för dig. Du får snabbt besked och är vi överens gör vi din överföring redan samma dag. Vi värderar självfallet ditt fordon helt kostnadsfritt. Sälj din bil till oss och var säker på att du gör en bra affär!

Löser ni lån på bilen?

Ja, vi löser lån, leasing och betalar ut kontant vid önskemål.

Köper ni även bilar av företag?

Ja, vi köper bilar både från privatpersoner och företag.

Vid köp, tar ni min bil i inbyte?

Ja, oavsett vad det är för bil du har så tar vi den i inbyte. Vi hämtar även upp din bil i samband med leverans ifall du använder dig av vårt distanspaket.

Om jag enbart vill sälja min bil?

Vi är endast intresserade av bilar som uppfyller följande krav:

  • Svensksåld
  • Max 12 000 mil
  • Max 8 år
Lätta att jobba med

Det går snabbt och är effektivt att värdera sin bil hos oss. Processen är smidigt utvecklad för att du ska kunna lägga tiden på annat.

Vi hämtar din bil vid köp

Befinner du dig långt ifrån oss i Stockholm? Inga problem. Vi hämtar din nuvarande bil vid köp av en ny.

Kompetenta värderingsmän

Våra kompetenta värderingsmän är exceptionellt välinformerade och ger dig marknadsmässiga erbjudanden.

Back to top