Privatleasing Honda

Privatleasing är något som blivit mer och mer populärt på senare. Allt fler erbjuder idag möjligheten att hyra ett fordon och fordonsbolaget har varit vaksamma till denna förändring. Därför kan vi nu erbjuda ett av marknadens billigaste privatleasing till dig som föredrar att hyra ett fordon framför att köpa ett.

Så vad är egentligen privatleasing?

Privatleasing är möjligheten att långtidshyra ett fordon till en fast månadskostnad. Det flesta avtal brukar sträcka sig över en tidsram på 3 år, med en körsträcka på ungefär 4500 mil. Vanligtvis ingår service, försäkring, vägassistans, fri lånebil vid service, vinter/sommardäck, däckbyte och förvaring.

Nämn ett par fördelar med privatleasing?

  1. Det är enkelt och bekvämt.
  2. Du behöver inte sälja bilen när avtalstiden går ut.
  3. Fast månadskostnad
  4. Ingen kontantinsats eller låneskuld
  5. Oväsentligt andrahandsvärde
ivic-privatleasing

Honda Civic 2017 från 2 750 kr/månaden

Privatleasa Honda Civic 2017 | 0:- Kontantinsats, inkl Serviceavtal, Vinterhjul, Garanti, Vägassistans.

Nya Honda Civic är en enastående bil som dominerar lilla mellanklassen. Med helt ny plattform, motor, interiör och exteriör, delar nya Civic ingenting med sina äldre syskonmodeller, annat än sitt namn. Hondas säkerhetspaket Honda Sensing är klassledande, bränsleförbrukningen är låg, och styrkänslan är näst intill perfekt.

Max effekt 129hk vid 5500 varv/min
Bränsleförbrukning blandad körning 4.8/100km
Koldioxid utsläpp 110g/km

Läs mer om Honda Civic

Type R

Honda Type R från 4 695 kr/månaden

Privatleasa Honda Type R | 0:- Kontantinsats, inkl Serviceavtal, Vinterhjul, Garanti, Vägassistans.

Väganpassad racing – när den är som finast!
Honda Type R tar världen med storm och har redan såhär kort efter lansering blivit en bästsäljare i USA. Lovorden har duggat tätt ända sedan bilen satte banrekord på Nürburgring i Tyskland som världens snabbaste framhjulsdrivna bil.

Max effekt 320 hk vid 4 000 v/min
Bränsleförbrukning blandad körning: 7,7 l/100km
Koldioxid utsläpp: ca. 176 g/km

Läs mer om Honda Type R

Honda HR-V från 3 149 kr/månaden

Privatleasa Honda HR-V | 0:- Kontantinsats, inkl Serviceavtal, Vinterhjul, Garanti, Vägassistans.

Den första HR-V:n visades som konceptbil på Tokyo Motor Show 1997. Det var en av de första bilarna med låga utsläpp och sågs som ett framtidsfordon i dess hemland Japan. Den nya årsmodellen 2016 är full av originalets karaktär och arv vilket gör den till vår bästa HR-V hittills. Den har inte bara flexibla innerutrymmen och en sportig design utvändigt. Den har även högst betyg i krock och säkerhetstester som EURO NCAP. Bland försäljningssiffrorna över världens 53 populäraste nya bilar* ligger Honda HR-V på första plats i sin kategori 2015. Det är en bra start för en mini-SUV.

Välutrustad även i grundutförandet Comfort med bla: Cd-Spelare med 5? skärm, City Break Active System, farthållare, automatisk luftkonditionering, handsfree telefon (Bluetooth), el-hissar fram & bak, 16? aluminiumfälgar, automatiskt halvljus finns i Comfort, Elegance & Executive utförande.

Max effekt 130hk vid 6 600 v/min
Brönsleförbrukning blandad körning 5,6 – 5,7 l/100 km
Koldioxid utsläpp 130 – 134 g/km

Läs mer om Honda HR-V

Honda Jazz från 2 295 kr/månaden

Privatleasa Honda Jazz | 0:- Kontantinsats, inkl Serviceavtal, Vinterhjul, Garanti, Vägassistans.

Honda Jazz har en kombination av utmärkt prestanda, hög säkerhet med många aktiva säkerhetssystem och ännu lägre bränsleförbrukning än tidigare generationer. Välutrustad även i grundutförande. Honda Jazz är jämförbar med Volkswagen Polo, Hyundai i20, Nissan Micra, Kia Picanto, Toyota Aygo.

Max effekt 102 hk vid 600 varv/min
Bränsleförbrukning blandad körning 4,6/100 km
Koldioxid utsläpp 106 g/km

Läs mer om Honda Jazz

CRV

Honda CR-V från 3 295 kr/månaden

Privatleasa Honda CR-V | 0:- Kontantinsats, inkl Serviceavtal, Vinterhjul, Garanti, Vägassistans.

Honda CR-V är världens mest populära SUV – utan undantag.
Mer avancerad ingenjörskonst. Mer avancerad design. Och mer avancerad teknik. Med CR-V får du spännande idéer för ännu roligare äventyr ute på vägarna – vart vill du åka? Välbyggda säkerhetssystem som standard för att uppnå maximal säkerhet.

Jämförbar med Mazda CX-5, Kia Sportage & Sorento, Toyota RAV 4, Hyundai Santa Fe & Tucson, Nissan Qashqai & X-Trail, Volkswagen Tiguan, Subaru Forester, Renault Kadjar etc.

Max effekt 160 hk vid 4 000 v/min
Bränsleförbrukning blandad körning: 4,9-5,1 l/100km
Koldioxid utsläpp: 115 – 133 g/km

Läs mer om Honda CR-V

Back to top