Lediga jobb på Fordonsbolaget

Webbförsäljare

Som webbförsäljare ansvarar du för all typ av onlineförsäljning. Vilket innebär att du hjälper kunder till bra och trygg affär via vår chatt på hemsidan, videosamtal eller telefon. I rollen ansvarar du även för att bearbeta ringlistor i form utav återkommande kunder, utgående finanser, garantier och leasingar. Du brinner för kundkontakt, är behjälplig och sätter alltid kunden i första hand.

Med rätt inställning och engagemang kan du nå hur långt som helst. Vi arbetar både med fast och provisionsbaserad lön.

Dina förmågor

  • Driven med målet att bli självgående
  • Serviceminded
  • Ansvarstagande
  • Stresstålig
  • Hög samarbetsförmåga
  • God kunskap inom digital kommunikation

Vi erbjuder
Ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med härliga förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning.

Vi söker
Dig som har tidigare erfarenhet av säljyrket samt god kunskap och förståelse för vad som krävs för att bli en duktig och självgående säljare. För oss på fordonsbolaget är kundupplevelse och kundnöjdhet A och O, därför ser vi att du är serviceminded och ansvarstagande.

SKICKA DIN ANSÖKAN IDAG

Har du frågor om någon av tjänsterna, kontakta Christian Dovrell genom att maila till christian.dovrell@fordonsbolaget.se

 
Vilken tjänst söker du?*
Webbförsäljare
 
SE
 
 
 
 
 

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Fyll i din mailadress och få våra spännande nyheter

custom loader image