Lediga jobb på Fordonsbolaget

Verkstadschef

Din nästa utmaning? Just nu söker vi efter vår nya verkstadschef!

Vi på Fordonsbolaget (snart Wowto) söker nu en verkstadschef till vår person-och transportbilsanläggning i Rosersberg, Stockholm. Som verkstadschef har du personal- och resultatansvar och ansvarar för ett härligt team med fordonstekniker och fordonstestare. Du ansvarar för att avdelningen når uppsatta nyckeltal och driver löpande optimeringsarbeten för att effektivisera verksamheten. Största fokus vill vi ska läggas på arbetsmiljön, personalen och deras välmående. 

För att nå detta ges alla förutsättningar som kan tänkas. En helt ny fullserviceanläggning på drygt 4000m2 med den mest moderna tekniken och utrustningen finns till ditt förfogande. Utöver detta har du även ett starkt sammansvetsat team med en bred kunskapsbas där vi valt individer som kompletterar varandra väl för att hantera dem flesta arbetsuppgifterna. 

Vi söker nu dig som vill ta nästa kliv i karriären och vi ser det som meriterande att du har arbetat som fordonstekniker/mekaniker i några år och är redo att utveckla dina ledaregenskaper. I den här rollen kommer du behöva vara både operativ på golvet där du utför arbeten på bilarna nära resten av teamet, coachar, utvecklar och utbildar både befintlig och ny personal. 

Som person är du bra på att leda människor samtidigt som du är bekväm med tekniken i bilarna. Du tycker om att leda och stötta andra människor och se dem växa både som individer och i sina yrkesroller. Kundens behov är en självklar utgångspunkt i ditt arbete och du är kvalitetsmedveten och har god planerings- och prioriteringsförmåga. Vidare tror vi att du tycker om utmaningar, har ett gott omdöme, är strukturerad och har god administrationsförmåga. 

Har du WOW-faktorn?  

Om du är redo att ta dig an en spännande och utvecklande roll i en bransch som är i ständig förändring och delar vår passion att ge kunderna den bästa möjliga servicen, har du WOW-faktorn och vill bli en del av vårt team och en bidragande faktor till Fordonsbolagets (snart Wowto´s) fortsatta framgångssaga? Sök då tjänsten! 

Vi söker efter dig som: 

  • Har erfarenhet av att leda, coacha och utveckla personal. 
  • Är resultatorienterad och har tidigare erfarenhet av att hantera ekonomiska mål och budgetar. 
  • Har en passion för fordonsbranschen och är intresserad av att driva förändring. 
  • Har mångårig erfarenhet av fordonsteknik och arbetat som fordonsmekaniker, fordonsdiagnostiker, fordonselektriker, verkmästare eller verkstadschef.  
  • Är en utmärkt kommunikatör och relationsbyggare. 
  • Har ett stark kundfokus och en vilja att upprätthålla högsta kundnöjdhet. 
  • Har körkort med behörighet B  
  • Meriterande med erfarenhet av verkstadssystemet Winassist och Cabas 

På Fordonsbolaget drivs vi av att kontinuerligt förändra och förnya bilhandeln i Sverige i sann entreprenörsanda. Vi vill genom nytänkande skapa det bästa och mest effektiva kundmötet genom att använda digitala- och datadrivna lösningar och personlig service i världsklass. 

Bolaget är 12år gammalt och omsätter ca 800 miljoner tillsammans med 32 medarbetare och 8 IT-utvecklare. Affärsområdena idag är främst med begagnade personbilar, begagnade transportbilar och fordonrelaterade tjänster så som fordonstest, service, mekaniska arbeten och fordonsvård. Under 12 år har Fordonsbolaget vunnit flertalet priser och även fått utmärkelsen DI Gasell 2019. Fordonsbolaget ligger i framkant med sociala medier inom bilhandeln med närmare 20 000 följare på Instagram och 90 000 på Tiktok där man är känd som trendsättaren i branschen.

Vi är nu redo för nästa milstolpe och är redo att skala upp verksamheten både i form av kärnverksamheten kring bilhandel samt skapa nya innovativa affärsområden. Med hjälp av en ny modern och större anläggning men även ett helt nytt varumärke och koncept så hoppas vi kunna dubbla vår omsättning samtidigt som vi levererar en unik kundupplevelse.   

Rekryterande chef är Elias Boucherit och CV samt personligt brev skickas till Elias.Boucherit@fordonsbolaget.se. Sista ansökningsdag är 30:e april, men tveka inte att skicka in tidigare då vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Vid eventuella frågor kring rekryteringen kontakta Elias via mail alternativt på 079-060 08 12.

Vi på Fordonsbolaget (snart Wowto) söker nu en verkstadschef till vår person-och transportbilsanläggning i Rosersberg, Stockholm.

SKICKA DIN ANSÖKAN IDAG

Har du frågor om tjänsten kontakta oss på jobb@fordonsbolaget.se

 
Vilken tjänst söker du?*
Verkstadschef
 
 
 
 
 

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Fyll i din mailadress och få våra spännande nyheter