Förhandsboka din HR-V Hybrid redan idag!

Honda har avslöjat den senaste generationen av sin populära kompakta SUV-modell HR-V som har en kraftfull och responsiv e:HEV-drivlina med två motorer som standard för första gången.

Helt nya HR-V levererar utomordentlig hybrideffektivitet och avancerade säkerhets- och teknikfunktioner. Dessa har kombinerats till en både djärv och slät coupé-inspirerad form, som utformats för att förstärka det klassledande interiöra utrymmet och den bekvämlighet som HR-V är känd för.

Nästa generations HR-V e:HEV ger en distinkt SUV-känsla i en kompakt coupé-inspirerad design. Den nya modellen reflekterar Hondas stilrena, moderna designfilosofi som återspeglas i övriga nya Honda-modeller, och följer huvudkonceptet funktion och skönhet.

Designen inkluderar en ny och djärv integrerad grill, medan karossens form innefattar en lång motorhuv och skarpare, mer vertikala sidor för att garantera att utrymmet i interiören inte påverkas. Motorhuvens mittersta del är låg och plan, med en axellinje som flödar längs A-stolpens bas och skapar en känsla av stabilitet och säkerhet och förstärker SUV-estetiken ytterligare.

Helt nya HR-V uppnår en spännande kombination av förstklassig SUV-styling och exceptionell rymlighet tack vare den smarta paketeringen av komponenterna för hybriddrivlinan. Tack vare detta, bibehåller HR-V sin föregångares klassledande interiör där fyra vuxna kan sitta med maximal komfort.

På samma sätt som exteriören har den rymliga interiören en gedigen, förstklassig SUV-känsla med moderna textilier och mjuka material. Den moderna minimalistiska estetiken i instrumentpanelens horisontella linjer är resultatet av en återhållsam interiör och instrumentpanel, där varje del har placerats noggrant för att bidra till känslan av utrymme. Känslan av luftighet och utrymme förhöjs av ett nytt luftspridningssystem som skapar ett flöde av frisk luft bredvid och ovanför passagerarna, som flödar från de L-formade ventilerna i instrumentpanelens hörn.

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan för att boka en provkörning

 
 

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Fyll i din mailadress och få våra spännande nyheter