Köp din Honda E idag!

Honda e är redo att beställas!

Med ett eget stuk tar Honda sig an elbilsmarknaden! Nya Honda e som beräknas levereras i början av 2020 kommer erbjuda en räckvidd på över 200km med hela 150 hästkrafter som fördelas ut till bakhjulen.

Enligt Honda ska Honda e upplevas som ett vardagsrum där den stora skärmen är tv:n och den löpande träpanelen är tv-bänken. Bilen har slopat de traditionella backspeglarna och använder sig istället av kameror där bilden visas på två skärmar placerade under a-stolpen. Med den unika designen av Honda E kommer detta att bli den absolut häftigaste bilen i sin klass.

Enligt Honda har redan 40 000 förhandsbokningar kommit in och intresset för bilen är över förväntan. Kanske är detta precis vad konsumenterna letar efter. Det bästa med nya Honda e är framförallt den 220 kilometers långa räckvidden, moderna tekniken, 80% laddning på 30 minuter samt den snäva svängradien som gör det simpelt för föraren att köra i snäv stadstrafik.

För att få mer information och göra din beställning så fyller du i formuläret nedan. vi kommer då att kontakta dig för att berätta mer om bilen, leveranstider och utrustningsalternativ. Vid beställning tas en handpenning om 20 000 sek.

Fyll i formuläret för att bli kontaktad med mer information:

 
 
SE
 
custom loader image