Det är ingen nyhet att rådande situation gällande Covid-19 ställer höga krav på företag och välfärd. Vissa tar en större smäll än andra och det innefattar bland annat vården och restauranger. Vi på Fordonsbolaget vill göra det vi kan för att bidra att minska smittspridningen och hjälpa de mest utsatta.

För ett tag sen såg vi att en kund till oss, Pontus Frithiof medverkade i en storsatsning för att stödja sjukvården i Sverige. Ett fantastiskt initiativ som vi vill vara med och bidra till. Vi kontaktade Pontus och hans fantastiska personal och kom fram till att vi tillsammans ska skänka 500 välgjorda matlådor till Intensivvårdsavdelningen på Karolinska Sjukhuset i Stockholm.

Som företagare gäller det nu att håller huvudet högt och hjälper andra. Pontus verksamhet har tagit en tuff smäll och främst den fantastiska restaurangen på Arlanda. Pontus har tidigare gett oss ett förtroende i bilaffärer och vi vill nu ge tillbaka till Pontus och anställda samtidig som våra hjältar inom vården får en lite enklare vardag. 

Under de svåra förhållandena i samhället just nu så har Pontus tyvärr varit tvungen att varsla en del av sin personal för att kunna fortsätta bedriva sin verksamhet. Även fast de gått miste om en del av sina medarbetare så kämpar resterande personal varje dag för att laga god och bra mat.

Vi skänker tillsammans med Pontus 100 st matlådor om dagen i fem dagar till Karolinska Sjukhuset. Det är inte enkla matlådor som du kan köpa vart som helst. Vi pratar matlådor som är gjorda av vällagad och näringsrika ingredienser. Allt för att personalen på intensivvårdsavdelningen ska kunna klara av de tuffa dagarna på jobbet.

Vi vill tacka Pontus och alla fantastiska kollegor för att de ville genomföra det här med oss. En stor eloge! Med detta sagt hoppas vi att fler inom näringslivet vill göra all dem kan för att stötta genom denna kris. Tillsammans kämpar för vi en ljusare framtid.custom loader image