Under lördagen den 23/5 så anordnade vi tillsammans med Tershine en bandag för våra kunder och bekanta. Under de rådande omständigheterna så kunde vi såklart inte bjuda så många som vi gärna hade önskat, men det blev ett väldigt lyckat och uppskattat event ändå. Vi kan konstatera att det definitivt kommer bli fler event som detta, då alla som medverkade verkade ha en supertrevlig och rolig dag.

Så, hur gick det till under dagen? Jo, runt kl 09.00 började alla gäster rulla in och ställa upp sina bilar i två fina led, därefter bjöd vi på frukost och minglade med alla. Supertrevligt! Vid 10.00 blev det action! Nu var det dags att få gasa ur bilarna lite. Vi hade delat upp alla deltagare i 3 olika grupper för att det inte skulle bli fullständigt kaos på banan. Så första gruppen rullar ut på banan och där kunde man se allt ifrån Ferraris till Renaults.

Det är körning i ca 2 timmar sen blir det dags för lunch. Vi hade tagit dit Gnarly Burgers foodtruck där dem bjöd på fantastiska hamburgare. Sjukt gott! Man märkte verkligen att folk var körglada för till och med under lunchpausen var det fullt ös på banan, men ingen klagar på att käka goda hamburgare medans det vrålar av motorljud bara några meter bort!

Pausen är över och nu är det dags för fri körning. Här märkte man verkligen att folk hade blivit bekväma med banan och sina bilar. För det gick snabbare och snabbare samtidigt som vissa ville passa på att bränna lite däck i kurvorna. Sjukt kul att se!

Summan av det hela är den fantastiskt lyckad dag med sjuka bilar och riktigt bra sällskap. Vi på Fordonsbolaget ser fram emot nästa event!

custom loader image