Pressmeddelande transportbilsanläggning

Fordonsbolaget tar ny mark och satsar stort på transportbilar.

Till följd av en ökad efterfrågan av transportbilar väljer Fordonsbolaget att investera i en ny anläggning avsedd för försäljning av transportbilar. Med ytterligare 700 kvm lokal och mark om 1800 kvm ser Fordonsbolaget stor potential att slå sig in på transportbilsmarknaden och erbjuda kunderna ett brett utbud oavsett vilken typ av bil kunden söker.

Parallellt med den nya anläggningen för transportbilar satsar Fordonsbolaget på att utveckla ett helt unikt IT-system som kommer att effektivisera hela logistiken samt erbjuda möjligheter att klicka hem sin bil oavsett var man befinner sig.

Vi vet att det finns en stor efterfrågan på transportbilar i alla storlekar och modeller. Vi har tidigare inte jobbat i det segmentet och är nyfikna på vad det har att erbjuda för vår fortsatta tillväxt. Vi vill förenkla köpprocessen för människor när de köper sin bil och vi är säkra på att smarta lösningar som vårt Distanspaket kommer underlätta köpet av en begagnad transportbil.” säger Kevin Aslan, VD på Fordonsbolaget.

Lokalen är belägen intill E4:an vid trafikplats Glädjen.

Kevin Aslan, VD
kevin.aslan@fordonsbolaget.se

custom loader image