Elias Ghazal

Elias har jobbat hos oss i 1.5 år och är därmed den säljare som varit hos oss längst. Elias beskrivs som en trevlig och tillmötesgående säljare som alltid sätter kunden i fokus.
Vi frågade Elias vad det bästa är med att jobba på Fordonsbolaget, så här svarade han. “Den familjära atmosfären som vi har är det få som har. Att få träffa alla fantastiska kunder, nya som gamla och att hjälpa dem göra ett av livets största affärer ekonomiskt, det är fantastiskt kul. ”En försäljning som är extra speciell för Elias var när han sålde en Mercedes G500 4x4, det är en häftig känsla att sälja en så speciell bil säger Elias.
SEBASTIAN AHLBAUM
 

Sebastian Ahlbaum

Med sju år inom sälj och tre som bilsäljare är Sebastian en utav våra mest erfarna säljare. Sebastian beskrivs som förtroendeingivande och lättsam med glimten i ögat av kunderna.
När vi frågar Sebastian om sitt starkaste minne som säljare berättar han om när han sålde en bil till kund. Kunden va så nöjd med köpet att han senare kom tillbaka med två av sina bröder som också köpte varsin bil av Sebastian.
Sebastian har tidigare jobbat i en lägre prisklass och är sugen på att sälja en av våra exklusivare bilar. Skulle han få välja skulle han vilja sälja någon av våra Ferrari 488:or.
ASIF AHMAD

Asif Ahmad

Asif har tidigare erfarenhet av att jobba med försäljning och specifikt bilbranschen. Med flera års erfarenhet av sälj är Asif en stor tillgång i vårt team och har många kontakter inom branschen. Han brinner för att hjälpa kunden att hitta sin nästa drömbil, han säger att det bästa med yrket är att dagligen träffa nya människor och helhjärtat hjälpa dom med sin nästkommande bil. När vi frågar våra kunder hur de skulle beskriva Asif med tre ord svarar dem samarbetsvillig, professionell och ärlig. En bilaffär handlar om mycket pengar och det är en ära att vara den som får dessa affärer att tryggt gå i lås säger Asif själv.
 

Alex Adwani

Alex har jobbat inom bilbranschen i cirka 3 år, så han har lyckats samla på sig en hel den kunskap, kontakter och verkligen lärt sig hur man ger kunderna en service i världsklass. Vi är säkra på att Alex är ett toppentillskott till vårat team! Han berättar att han sålde sin första bil vid redan 13 års ålder och kände redan då att sälj var helt rätt för honom. Alex mål är att varje kund ska lämna våran bilhall med ett leende på läpparna och att dem fick en upplevelse som ingen annan bilhandlare kan leverera. Något som är extra viktigt för Alex när han säljer är att hjälpa kunderna att hitta deras behov. Kunden kanske har spanat in en jättefin sportbil hos oss, men är det verkligen rätt bil för dem? Det kommer Alex att hjälpa dem lista ut!

Han berättar även att han har haft ett bil intresse så långt han kan minnas och att hans drömbil är en Lamborghini Aventador.

Stephan Kolding

Med 6 år inom bilförsäljning så är Stephan våran mest erfarna säljare. Han berättar att han har jobbat med sälj nästan hela sitt arbetsliv, men nu stannat i bilbranschen sedan 6 år tillbaka. Det viktigaste för Stephan är att kunderna blir nöjda oavsett om de köper en vanlig personbil eller en mer exklusiv sportbil. Stephan tycker att det är roligt att sälja alla olika sorters bilar, oavsett prisklass.

Såhär lät det när vi frågade vad som håller Stephan motiverad på jobbet.

- "Jag gläds av alla sälj, speciellt när mina kollegor säljer något. Då är jag den första som kommer säga snyggt jobbat, men det kommer även märkas när jag har sålt något."

custom loader image