Elias Ghazal

Möt Elias!
Elias har jobbat hos oss i 1.5 år och är därmed den säljare som varit hos oss längst. Elias beskrivs som en trevlig och tillmötesgående säljare som alltid sätter kunden i fokus.
Vi frågade Elias vad det bästa är med att jobba på fordonsbolaget, så här svarade han.
“Den familjära atmosfären som vi har är det få som har. Att få träffa alla fantastiska kunder, nya som gamla och att hjälpa dem göra ett av livets största affärer ekonomiskt, det är fantastiskt kul.”En försäljning som är extra speciell för Elias var när han sålde en Mercedes G500 4x4, det är en häftig känsla att sälja en så speciell bil säger Elias.

SEBASTIAN AHLBAUM
 

Sebastian Ahlbaum

Möt Sebastian.
Med sju år inom sälj och tre som bilsäljare är sebastian vår mest erfarna säljare.
Sebastian beskrivs som förtroendeingivande och lättsam med glimten i ögat av kunderna.
När vi frågar sebastian om sitt starkaste minne som säljare berättar han om när han sålde en bil till kund. Kunden va så nöjd med köpet att han senare kom tillbaka med två av sina bröder som också köpte varsin bil av Sebastian.
Sebastian har tidigare jobbat i en lägre prisklass och är sugen på att sälja en av våra exklusivare bilar. Skulle han få välja skulle han vilja sälja någon av våra Ferrari 488:or.

 

David Davidsun

Möt vår säljare David.
David är vår yngsta säljare men har redan fyra års erfarenhet av sälj.
Största drivet för David är att få möta nya människor och att det inte finns en dag som är en annan lik. När vi frågar våra kunder hur dem upplever David säger dem att dem uppskattar det personliga bemötandet och förtroendet David inger.
Starkaste minnet David har från att sälja bil är sin första försäljning. David fick möjligheten att sälja en bil till sin tidigare chef. En försäljning som verkligen satt sig på minnet.

ASIF AHMAD
 

Asif Ahmad

Vårt senaste tillskott till vårt säljteam är Asif.
Asif har tidigare erfarenhet av att jobba med försäljning och specifikt bilbranschen. Med flera års erfarenhet av sälj är Asif en stor tillgång i vårt team och har många kontakter inom branschen. Asif brinner för att hjälpa kunden att hitta sin nästa drömbil, han säger att det bästa med yrket är att dagligen träffa nya människor och helhjärtat hjälpa dom med sin nästkommande bil. När vi frågar våra kunder hur de skulle beskriva Asif med tre ord svarar dem samarbetsvillig, professionell och ärlig. En bilaffär handlar om mycket pengar och det är en ära att vara den som får dessa affärer att tryggt gå i lås säger Asif själv.

Gustaf Malmström
 

Gustaf Malmström

Utöver vårt säljteam har vi även Gustaf, vår hallvärd.
Gustaf hjälper till att sälja bilar när säljarna har fullt upp.
Vi frågade Gustaf hur en kund skulle beskriva honom med tre ord. Så här svarade Gustaf: Hjälpsam, trevlig och bemötande! Dessa tre ord borde beskriva mig rätt bra.
Gustafs starkaste minne är första bilen han sålde hos oss som även råkade vara på hans födelsedag. Det är något han kommer bära med sig länge säger han.
Vi frågade vilken som är Gustafs drömbil att sälja och så här svarade han:
Oj, svår fråga. Det är kul att sälja dem flesta bilarna. Men att sälja en Audi R8 Spyder hade inte varit fel!

custom loader image