Fordonsbolaget nomineras till Auto Awards utmärkelse ”Årets återförsäljare av begagnade bilar”!

Det är med stolthet vi på Fordonsbolaget kan meddela att vi har blivit nominerade till Auto Awards 2019. Fordonsbolaget nominerades i kategorin "Årets återförsäljare av begagnade bilar” tillsammans med stora aktörer som Bilbolaget Nord Ab, Netbil, Bilmetro och Riddermark Bil. En nominering som vi är otroligt stolta över. Framförallt då samtliga nominerade bolag är väletablerade aktörer med miljardomsättning och flertalet anläggningar över hela landet.

Auto Awards Sverige är ett spektakulärt årligt återkommande evenemang där prisstatyetter delas ut till de bästa av de bästa.
Valet av de slutliga vinnarna bland de nominerade sker mot bakgrund av juryns röster, bil- och motorbranschens röster samt allmänhetens röster på autoawards.se . Så här skriver Auto Awards om kategorin: Vinnaren i kategorin "Årets återförsäljare av begagnade bilar” är en framgångsrik och lönsam bilhandlare med en bra affärsidé, vilket inte bara mäts i försäljning och vinst, utan också när det gäller ledning, verkstad, exceptionell kundservice, hög kundtillfredsställelse och kreativitet i enlighet med marknadsföringen, vilket resulterar i trafik och merförsäljning.

Under 2019 har fokus legat på att utveckla och bygga det optimala affärssystemet för just vår verksamhet. Systemet möjliggör för både kund och säljare att automatisera köpprocessen i såväl betalning, avtal och ägarbyten. I samband med detta öppnar vi upp för att helt automatisera köpprocessen på hemsidan med digital signering. Kunden väljer själv hur köpet betalas och söker eventuell finans direkt på vår hemsida och där efter bokas transport hem till kunden. Vid ett eventuellt inbyte får kunden värdering av våra värderingsmän och inbytesbilen tas med vid leverans av den nya. Kunden kan på så sätt testa bilen med 14 dagars öppet köp och 30 fria mil. Detta gör att Fordonsbolaget blir först i Sverige med att sälja en bil helt online.

Vi tror att detta kombinerat med en skarp marknadsföring är nyckeln till att lyckas som bilhandlare i det alltmera digitaliserade samhället. Vi ser inga hinder för att det ska vara lika lätt att köpa en bil på nätet som att klicka hem dina favoritjeans.

Vem tycker du ska bli årets återförsäljare av begagnade bilar? Rösta Här!

custom loader image